Produktbeskrivelse
OM VINEN
Druerne er adskilt ved vinfremstillingen. Trebbiano druen er presset uden ilt for at holde de aromatiske noter som er kendetegnet for denne drue. Traditionel vinfremstilling for Garganega med modne druer, fra Mount Zoppegas bakker, efter gæringen overføres vinen kun én gang, efterladt på bærmen indtil marts, hvorefter vinen samles. Aftapning i foråret. Farven har en gul nuance, kraftfuld, med lysegrønne nuancer. På munden er muligt at notere sig især Trebbiano druen, med snert af sen høst af Garganega. Der er god balance mellem surhedsgrad og sødme.
OM PRODUCENTEN
Vinhuset Nardello er dateret helt tilbage til 1600 tallet, ved købet af huset på Via 4 Novembre med et skøde af 6 maj 1608. Men de første dokumenterede spor af familien Nardello går helt tilbage til midten af år 500.
Distrikterne Rubian Zoppega og Novella, er dyrkede jorde og græsarealer med vinmarker. Dyrkningen af jorden, og efterfølgende specialisering i dyrkning af vin har altid været den primære forretning. Den gennemsnitlige alder af husets vinstokke er 50 år.
Federica og Daniele Nardello er seneste generation, der idag driver vinhuset. Efter at have opnået en universitetsgrad i vinavl og ønologi ved universitetet i Milano, står Daniele idag for den daglige drift af vinproduktionen.
Federica har med en master degree i økonomi, ansvaret for den administrative og financielle del af virksonheden.
Anmeldelser
Ingen anmeldelser endnu.