Viser alle 17 resultater
Druer: 100% Riesling
Vinområde: Ruwer
Region: Pfalz, Tyskland
Lagring: På flaske.
Alkohol: 11.5%
Serveringstemperatur: 6-10 grader
Druer: 100% Garganega
Vinområde: Soave
Region: Veneto, Italien
lagring: 6-7 mdr på træfade
Serveringstemperatur: 10-12 grader
Alkohol: 12.5%
Druer: 70% Garganega, 30% Trebbiano di Soave
lagring: På stålfade
Alkohol: 13%
Druer: 100% Grauburgunder
Vinområde: Kaiserstuhl
Region: Baden, Tyskland
Alkohol: 13.5%
Serveringstemperatur: 6-8 grader
Druer: 42% Grenache Blanc, 28% Clairette, 18% Viognier, 12% Ugni-Blanc
Vinområde: Seguret
Region: Cotes du Rhone.
lagring: < 5% fadlagres, 7 mdr efter fermentering, flaskes vinen.
Druer: Viognier
Vinområde: Rhone, Gigondas
Region: Rhone, Frankrig
lagring: 9 mdr. i egefade
Alkohol: 14%
Druer: 100% Chardonnay
Vinområde: Pouilly Fuisse
Region: Bourgogne
Lagring: Vinificering i stålkar i 6 måneder
Serveringstemperatur: 10-14 grader
Vinområde: Chablis
Lagring: På stålfade
Serveringstemperatur: 10-15 grader
Vinområde: Reinhessen
Region: Tyskland
Lagring: Blanding af ståltanke og tyske træfade.
Alkohol: 12%
Vinområde: Côtes d’Or
Lagring: ca 12 mdr på 228 liters fade af lokal eg fra Meyrieux og Claude Gillet.
Lagring: 60% i kar og 40% i nye og op til 5 år gl. egetræsfade, i 8 mdr.
Druer: 100% Sauvignon Blanc
Lagring: Delvist på stålfade og træfade
Alkohol: 13,5%
Lagring: ca 10 mdr på 228/550 liters nye til 4 år gl. fade
Lagring: 10 mdr på 228/550 liters 1 til 4 år gl. egetræsfade