Viser alle 10 resultater
Druer: 100% Moscato Bianco
Vinområde: Asti
Region: Piemonte, Italien
lagring: På stålfade
Serveringstemperatur: 6-8 grader
Alkohol: 7%
Druer: 100% Brachetto
Vinområde: Acqui
Serveringstemperatur: 10-12 grader
Alkohol: 6,5%
Druer: Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%)
Vinområde: Penedes
Region: Catalonien, Spanien
lagring: 14 mdr.
Serveringstemperatur: 7-10 grader
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-10 grader
Druer: Grenache, Pinot Noir
lagring: 15 mdr.
Serveringstemperatur: 5-10 grader
Alkohol: 12%
Druer: Macabeo, Parellada og Chardonnay
lagring: 24 mdr. på egetræsfade
Druer: Corvina, Rondinella og Molinara
Vinområde: Valpolicella
Region: Veneto, Italien
Lagring: Charmatmetoden.
Alkohol: 11.5%
Druer: 100% Spatburgunder
Vinområde: Kaiserstuhl
Region: Baden, Tyskland
Lagring: 24 mdr efter champagne-metoden.
Alkohol: 12,5%
Druer: 100% Pinot Meunier
Vinområde: Champagne
Region: Champagne-Ardenne
Lagring: 3 års flaskelagring
Alkohol: 13,5%
Druer: Pinot Noir, Pinot Meunier
Serveringstemperatur: 7-11 grader