Viser 1–18 af 26 resultater
Druer: 60% Grenache, 20% Syrah, 20% Carignan
Vinområde: Rhone, Cairanne
Region: Rhone, Frankrig
lagring: 12 mdr på franske træfade
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Alkohol: 14.5%
Druer: Grenache, Syrah og Cinsault
Vinområde: Rhone, Beaumes de Venise
lagring: 11 mdr. i betonkar
Serveringstemperatur: 14-16 grader
Alkohol: 14%
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella
Vinområde: Valpolicella
Region: Veneto, Italien
Lagring: 12 mdr på egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-17 grader
Druer: 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Mourvèdre
Druer: 100% Barbera
Vinområde: Campo del Gatto, Bussia
Region: Piemonte, Italien
lagring: 18 mdr på 500L franske egetræsfade
Alkohol: 15%
Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 50% Croatina
Lagring: 12 mdr på store egetræsfade og herefter 6 mdr. på flaske
Alkohol: 15.5%
Druer: Grenache, Syrah, Mourvedre, Cinsault og Clairette
Vinområde: Rhone, Gigondas
lagring: 11 mdr. i kar
Druer: 80% Syrah 20% Grenache
Vinområde: Lirac
Region: Cotes du Rhone, Frankrig
lagring: 10% lagret på nye franske egetræsfade i 8 mdr.
Druer: 100% Spatburgunder
Vinområde: Kaiserstuhl
Region: Baden, Tyskland
Lagring: 14 mdr på franske egetræsfade.
Alkohol: 13%
Druer: Grenache, Syrah
lagring: 12 mdr. i kar
Druer: 90% Grenache, 5% Syrah, 5% Mourvedre
lagring: 24 mdr på franske træfade
Druer: 80% Grenache, 20% Syrah
Vinområde: Rhone, Vacqueyras
lagring: 12 mdr på franske 450L træfade
Alkohol: 17%
Druer: 100% Nebbiolo
Vinområde: Vigna Campo del buoi, Bussia
lagring: 30 mdr på 5000L slovenske egetræsfade
Druer: 60% Grenache, 30% Mourvedre, 10% Syrah
Vinområde: Chateauneuf du Pape
lagring: 8-12 mdr på franske egetræsfade.
Alkohol: 16%
Vinområde: Arnulfo Estate, Bussia
lagring: 36 mdr på 5000L slovenske egetræsfade