Viser 19–29 af 29 resultater
Druer: 60% Grenache, 30% Mourvedre, 10% Syrah
Vinområde: Chateauneuf du Pape
Region: Cotes du Rhone, Frankrig
lagring: 8-12 mdr på franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-17 grader
Alkohol: 16%
Druer: 100% Pinot Noir
Vinområde: Côtes d’Or
Region: Bourgogne
Lagring: ca 12 mdr på 228 liters fade af lokal eg fra Meyrieux og Claude Gillet.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 14-18 grader
Druer: 100% Nebbiolo
Vinområde: Arnulfo Estate, Bussia
Region: Piemonte, Italien
lagring: 36 mdr på 5000L slovenske egetræsfade
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Alkohol: 14%
Druer: 80% Grenache, 20% Syrah
Vinområde: Rhone, Gigondas
Region: Rhone, Frankrig
lagring: 24 mdr. på forskellige egevarianter.
Serveringstemperatur: 14-16 grader
Alkohol: 14,5%
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella
Vinområde: Valpolicella
Region: Veneto, Italien
Alkohol: 17,5%
Vinområde: Alba, Piemonte
lagring: 48 mdr på små slovenske egetræsfade, 36 mdr på flaske.
Druer: 100% Syrah
Vinområde: Cote Rotie
lagring: 228L Bourgogne egetræsfade.
Serveringstemperatur: 17 grader
Druer: 100% Spatburgunder
Vinområde: Kaiserstuhl
Region: Baden, Tyskland
Lagring: 14 mdr på franske egetræsfade.
Alkohol: 13,5%